©2019 Rainy Lab AB

Rainy Lab AB
Box 52398
400 16 Göteborg

VÅRA DIGITALA VÄRLDAR

Vi är experter på digitala spel och har ett extensivt nätverk inom den schyssta och progressiva spelvärlden. Vill er verksamhet dra nytta av kraften i digitala spel, e-sport och ungdomsrörelsen som finns kring dessa världar? Vi är aktören som kan hjälpa er att förstå och agera i dessa miljöer.

DIGITAL SPELKULTUR

Vi genomför utvecklingsprojekt som leder till att ni kan aktivera er verksamhet på ett nytt sätt - med digitala spel och e-sport som arena och verktyg. Vi tar ansvar för att skapa ett unikt koncept för att just er verksamhet skall komma till sin rätt. Med hjälp av vår erfarenhet och stora nätverk ser vi till att det finns rätt kompetens och leverans för att möta den aktuella målgruppen med relevant innehåll.


Vi skräddarsyr aktiviteter för er verksamhet genom att hålla utbildningar och föreläsningar, arrangera spelaktiviteter, ta fram förstudier om hur er verksamhet kan jobba med digitala spel och kvalitetssäkrar er befintliga spelmiljö. Allt sker med inkludering och välkomnande som grundstenar.

DIGITAL NAVIGERING

Idag är allt mer av av vardagen för ungdomar lokaliserad på digitala arenor. Oavsett om det är Star Stable, Fortnite eller Fifa så är de en del av samma värld som dagens unga är födda in i. 2019 finns det föräldrar som inte har ett konceptuellt minne om hur världen var innan internet. Vill ni få ökad insikt i ungas vardag på internet med fokus på spel, upplevelser och sociala aspekter och lära lära er hur man navigerar i miljöerna? Vi hjälper er genom utbildningar, rådgivning och analys.

DIGITAL DEMOKRATI

I en digital värld behöver traditionella strukturer omdefinieras och organisationer uppdateras för kunna ta del av det som sker runt omkring oss. Vi kan nyttja den digitala tekniken för att stärka de demokratiska processerna och skapa bättre och större inflytande för alla.

Med unik kompetens och open source-programvara gör vi era möten och samlingar tillgängliga, effektiva och mer demokratiska. Med hjälp av mötesmotorn VoteIT ser vi till att ni kan förbereda era möten på ett unikt och inkluderande sätt. Vi ger er också möjlighet att delta och dokumentera oberoende av tid och plats.


Vi erbjuder utbildning inom och genomförande av årsmöten, inflytandeprocesser och distansdemokrati.